En kall öl och en tyst lägenhet!

Här sitter man med en riktigt god och kall öl i sin tysta sköna lägenhet, och ja det har var varit en hård dag men ändå en väldigt rolig!  För i dag annordnade vi en fotbollsturnering för 70 barn från våra 4 förskolor, att organisera så många barn att spela fotboll i åldern mellan 3-6 är inte helt lätt! Lyckligtvis blev det lyckat och några mål blev gjorda och även några självmål med ;) Sedan skulle det serveras korv med bröd, dryck och banan till alla och det var lite kaos men även det gick bara bra! Som man så fint säger man klara av mer än vad man tror!


Ett löfte är ett löfte!

Så sant som sagt ett löft är ett löfte och därför skall jag julia starta med bloggskrivandet igen och hålla mitt löfte!

Livet här i stockholm har kommit i gång igen efter den helt undebara resan till cypern och den fantastiska sommaren på gotland nära vänner och familj precis så som somrarna ska vara!


(några bilder från resan)


..ååh nej nu skall man inte drömma sig tillbaka för mycket..

Tillbaka till verkligheten, i måndags var jag med på min första träning i härliga gamla innebandy ligan som nu blivit lite förnyad med nya lokaler och en hel del nya medlemmar!
Den nya lokel ligger vid stadion och just dit trodde jag inte att jag skulle hitta men när jag väl klev av vid stationen märkte jag att jag inte var den enda som gjorde det utan även en hel dröjs med gula,blå och röda typer närmara bestämt en hel del djurgårdare och tack vara dom i sina led hittade jag fram, fick dock även använda ring en vän livlinan för att hitta ändå fram till hallen!

I går var Sarah och Lukas förbi på kvällen och älskling bjöd på smarrig mat som alltid, det blev dock lite sent i säng så när klockan ringde vid 5 i morse var jag inte så pigg att dra till jobbet och öppna, men efter 2 kopparkaffe klarade jag faktiskt av hela dagen utan att ens somna under vilan!

men just nu känner jag att kaffe energin håller på att ta slut, bästa att slänga sig i en varm dusch så jag vaknar till innan fredrik kommer hem!