Fortsättning Luleå!

På onsdag kväll så fick vi middag på Luleå kulturhus, maten var otroligt god och sällskapet så med i alla fall från s o e sida sen lyckades vi ju komma brevid våran mysko rumskompis o hennes ?tvilling? men underhållningen var bra, tyckte synd om de grymt bra killarna som fick en publiksiffran på endast 10 pers, jätte bra var dom i alla fall!

 Tyvärr blev det inget festande, vi hitta ingen krog så de blev i stället lite shopping, sen blev det bussen hem till stugorna. Resten av kvällen bestod av att försöka hitta folk som vi kund umgås med, tyvärr så var det ingen som var så på som vi, dom ville bara umgås med sina klassisar, trots våra fina pikar! Så det blev popcorn och kortspel i stugan i stället mycket roligt!Natten bestod också av fina fullesamtal från miss C, hahah riktigt roligt!

 Nästa morgon blev det stress och packning, sen bussen in till city och frukost på det lilla fiket, resten av dagen gick åt till att kolla runt på stan sen så skulle vi ta flygbussen men den var försenad, när vi väl kom till flyget träffade vi S kompis Håkan vilken tajmning. På flygplatsen fick vi väga våra väskor, min vägde 13. e 12 o s 14kg inte dåligt, så man har säkert blivit starkare efter dessa dagar då man burit runt på väskan!

 Flyget var även försenat, så när vi kom till Arlanda käkade vi och skulle sedan leta reda på rätt buss, som tur var fick vi hjälp av ett jätte snäll kille som tyckte att vi såg lite förvirrade ut( han var till stor hjälp) Bussen var också försenad så vi anlände till Stockholm city sent, set blev stress till Sarahs lägenhet för att hämta magnetlisterna o sen gick vi till Götgatan för att lämna dem till försäljning på designtorget efter ha stressat till kulturhusets designtorg  fick vi lite tid på stan!

 Så skulle vi återigen hitta rätt, och visst hittade vi rätt utan hjälp, det läskiga var att killen som hjälp oss tidigare under dagen precis gick förbi oss när vi såg som mest förvirrarde ut och gick i till vår station, vi hälsade och garvade stort åt varandra!Sen uppkom situationen killen med magen, det blev så komiskt fattar inte hur vi lyckades missförstå varandra, snygg mage hade han i alla fall!

 På båten hem träffade vi ekonomisamhällskunskaps klasserna som hade varit på studieresa i tyskland, alla var rätt trötta( kan bero på all alkohol)! Det var kul att se challe och höra alla hennes storys!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback