Hela Hallen gungar.."det gungar"

 Vilken höjdar kväll, detta var precis vad jag behövde en riktig fest kväll med massor av roliga folk och kompisar som man inte träffar allt för ofta!  
  Allt började hemma hos Greta det blev en trevlig förfest med Lina, Challe och så Greta, vi hade riktigt roligt(länge sen vi umgicks)  

Sen drog vi till ishallen det var hur mycket folk som helst där, jätte roligt!Träffade på massor av kompisar och även massor av gamla lagkompisar!Gratis drink dags och så dans hela kvällen lång!

 Dansade med massor av folk! Det blev pardans med atte, tom och kalle, Kalle var grymt bra på bugg, och snurrade mig helt vilt, dessutom körde han ett proffs lyft( kände nästan som man deltog i let´s dance) och så blev det även mycket gruppringdans med många skratt! 

Lärdomar från kvällen!

 Det går inte att diskutera med Fc

Man kommer alltid hem frågan är bara hur och när 


Använd dina kontakter 

 Suddretkillar är urgoa och bryr sig verkligen om en! 


  Eftersom jag o challe hade lite problem att komma hem eftersom vi inte ville åka hem när våran skjuts åkte, fick vi erbjudan att sova lite här och där, riktigt snällt! 

Men allt slutade med att vi kom hem med stenbergsbuss, vi fick sitta längsfram i guidestolen, c ville guide man som tur var funkade inte miken, pust! Annars hade man fått höra från de från hela socken! Jag och olofsdotter  hade en riktig rolig resa med trevlig besättning! Speciellt skogsen, som försökt muta chauffören så att hon skulle köra honom ända hem. 
 
Jag och c fick stiga av vid medebyskorset, challae ringde massor av rolliga samtal och så liftade vi hem med en opelkille..hahah så otroligt roligT! 

 Pumpbolaget var as grymma(det blir nog fidepuben i sommar)

 Kvällen får 5?.av 5 möjliga!     

Kommentarer
Postat av: Olofsdotter..:)

Haha..det var verkligen en urkul kväll..hoppas de blir fler sådana framöver..:)
O du vår skala byggde ju på hopp..el hur var de..haha
5 hopp av 5 möjliga..!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback