Veckorna efter studenten!

det är sommarlov..det är sommarlov..tror jag ännu i alla fall, kommer väl komma fram till att allt är över när alla dra här i från eller när alla andra börjar skolan igen, ahah!

mycket har i alla fall inträffat på "lovet" och sommarturnen har börjat!

har haft studentmiddag med släcktingar, vänner och så familjen. Det blev en lång dag mellan 12 och 21.30 som innhöll massor av god mat, fina presenter och härliga människor!

fick även fira en "extra" student med alla vänner på donner, massor av fix innan med preseneter och roliga kort och sedan blev den en åktur med curre som jag sent kommer glömma i 150 hela vägen till klinte! vilken stämning och vilka minnen till ens egen student.! tårta på warvet och sedan häng på konsum! på kvällen åkte vi in och förfesta hos sass(dock vara alla vi nyktra förrutom erik)! tack vara vakterna kom vi in och kvällen blev super lyckat, alla var fulla o galda! 

har även sett film,blivit uppraggad av 10 mc killar,varit på introduktionsdagar,badat,solat,slappat, varit på grillparty hos ela, varit på skolavslutningsfirandet med äggkastninG!  

var även på Emilies studenbjudning där det bjöds på massor av dryck och specialgäst behandling samt retsamma släcktingar! avslutade kvällen med utgång och hämtning av 88 kort! under kvällen stötte vi på ett gäng proffsiga dansare ;) blev donken besök och 1h trevligt prat i ösregn! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback