Dagen efter!

Det blev endast 2 h sömn och sen var det uppstigning för det lilla kollektivet (ela, challe,björn jag och så sofia!),  på statsbussen fick man höra diverse storys om björn och hans försvunna lägg o nycklar, vilket ledde till att han inte kom in på gute(den killen lyckas då med allt)

Dagen startade med prov och en helt underbar bakis stämining i klassen, många var ännu halvt fulla och lätt trötta!
resten av dagen var hård..hehe inga mer lektioner än betygs snack och lite konstrukltion. dock var inte rösten den bästa!

när skolan var avklarad vandrade Jag(ph), ela, sofia(sass), o Björn(gorillan) tioll polisstaionen för att kolla om bs nycklar o körkort var återfunna(kändes lite fel att vara på polissationen i det tillståndet) (på vägen fick vi ta stop vi gretas kiosk för att orka retsen av den "långa" vägen)

sedan skulel vi ta bussen till s men B tyckte vi kunde gå, men jag kan nog påstå att det tog dubbelt så lång tid som i vanliga fall, bena orkade inte gå  snabbt! björn fick även tillbaka minnet var nycklarna var, han hade släng dom i en buske, bara för att han inte skulle tappa bort dem..den killen förvånar en aldrig! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback