Tre röda apor med varsin banan!

Kom just hem från min andra träning med korpen laget! Planen för träningen var att ta det lugnt men så blev det inte rikigt när tränaren var där,  och vilken tränare då bästa jag någon sin haft! 
Tunnelbanresan hem delades med camilla och paulina och där satt vi 3 helt ill röda i ansiktena och roligt nog med varsin banan i handen! Vi kom fram till att bananerna matchade inredningen och att handtagen mellan sätena (där som annars metro brukar hänga så fint) kunde man ju lika gärna hänga bananen så att nästa man kan få en tugga( att dela med sig är inte fel) 

På jobbet har det varit dubbelt så arbetsamt, då hela våran avdelning fick vara med den andra eftersom det tydligen springer runt råttor hos oss! Barn överallt och lite små bråk o gråt här o där!
Stepheni våran kock fick dock laga maten i köket trots att råttorna kunde finnas där! Men med hjälp av sin rätt sång och dans samt skrik, JA KOMMEER Nu, slapp hon se dem, tydligen fungerar råttdansen bra!
i morgon blir det samma cirkus så det är bäst att springa i säng och samlar på mig energi till i morrn, dessutom väntar en shoppingtur på stan, wieee! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback