Midsommar 2007

Allt började redan på torsadag, då jag o greta trotsade det dåliga vädret och drog till gustavs för att bada, vi stötte på tankbesvär och regn! så det slöt med fika på bullboden och sedan en trevlig snackstund hemma hos mig då emy kom förbi! 

daegn fortsatte med smaklösa i när, med chipshäng och mutning samt en galen dansare!
sedan drog jag,s,e,och c till björn som bjöd på sovplats och tv spelstunering och skräckstortys!

Midsommar började med en väääldigt lång frukost sedan tältuppsättning! 
började tidigt med drickandet så festen kom igång snabbt! När tillsist alla hade hitta fram till sandviken blev det bad,grillning och kubbspelande! 
   
 

 sedan drog vi i väg med kvällenschaffis challe till kattvik där vi träffade på massor av kompisar!
först blev det fest med agneta och henne kompisar, träffade jimmykopia och ännu en ef pt!

Drog sedan till den stora festen vid jiadtm,s fest husvagn där var det sjuk mycket folk och det bjöds på massor av drinkar! vilken höjdar kväll det blev! stort tack till fc,dg,pm,la,jb för att ni gjorde kvällen så bra!  

kvällen efter blev det återställare och fest hos jenny med massor tjejer +niklas!
krogenbesöket blev inte likt ett vanligt, blev chamnage o vin bjuden hela kvällen och inget dansande blev det!  

efterfest i festhuvsvagnen, 11 pers och trång sovplats!

(bild bevis på fest vagnen efter den utsatts för några kvällars festande)

Veckorna efter studenten!

det är sommarlov..det är sommarlov..tror jag ännu i alla fall, kommer väl komma fram till att allt är över när alla dra här i från eller när alla andra börjar skolan igen, ahah!

mycket har i alla fall inträffat på "lovet" och sommarturnen har börjat!

har haft studentmiddag med släcktingar, vänner och så familjen. Det blev en lång dag mellan 12 och 21.30 som innhöll massor av god mat, fina presenter och härliga människor!

fick även fira en "extra" student med alla vänner på donner, massor av fix innan med preseneter och roliga kort och sedan blev den en åktur med curre som jag sent kommer glömma i 150 hela vägen till klinte! vilken stämning och vilka minnen till ens egen student.! tårta på warvet och sedan häng på konsum! på kvällen åkte vi in och förfesta hos sass(dock vara alla vi nyktra förrutom erik)! tack vara vakterna kom vi in och kvällen blev super lyckat, alla var fulla o galda! 

har även sett film,blivit uppraggad av 10 mc killar,varit på introduktionsdagar,badat,solat,slappat, varit på grillparty hos ela, varit på skolavslutningsfirandet med äggkastninG!  

var även på Emilies studenbjudning där det bjöds på massor av dryck och specialgäst behandling samt retsamma släcktingar! avslutade kvällen med utgång och hämtning av 88 kort! under kvällen stötte vi på ett gäng proffsiga dansare ;) blev donken besök och 1h trevligt prat i ösregn! 


STUDENTEN

177633-85177633-84177633-83177633-82177633-81177633-79177633-78177633-77177633-71

Vïlken dag,Vilken upplevelse, Vilken glädje, Vilken sorg, Vilken vagnsåkning, Vilken FFFEEEEEESSSSSSST!

Morgonen börja bra, med ett glatt kyrkbesök med galna glada bänk kompisar och lyckad uppladdning!

Champangefrukost i almedalen, rolig march efter orkestern till säve(efter vårat stop för påfyllning vid sass)

sista Lunchen i säves matsal och klassamling med stipendium( glad o förvånda till det) frukt och dryck och många skratt och några fektårar! Uppladdning i matsalen och stor väntan på utgång!

mottagande av  massor av blommor och stolta föräldrar och släcktingar och vänner, tack för allt!

 

först vagnsåkningen till öster där det bjöds på tårta och saft, trevligt ,mingel och så vidare till nya destinationer! Kvällens stopp blev först vid sofia för att ladda vagnen med lite?. Och sedan till Raoul där vi möttes av glada släcktingar som kastade ris och jalla jallade, vilken bemötning och vilket minne! Vidare till ralle, där vi möttes av nyfikna familjer och massor av mat det blev även manlighetstest med spinktävling och mösskrivning! Sent på kvällen tog vi även vårat sista stop vid sibylla där det bjöds på korv med läsk, mycket gott! Vi hade även ?tusen? toalettstopp runt om i stan!image74

 "Vi är inte fulla vi har pollen allergi!" 

Vagns äventyret var kvällens höjare och våran vagns partyhållare var anton, tusen tack för all glädje! Kvällen fortsatt med hamplan besök och slöt till slut på donken och en vandring hem med letande efter partyvagnen!
177633-80177633-76

Ett stort Tack till Te3FFF för 3 oförglömliga år!



177633-75


Veckan före studenten!

177633-72177633-73

Hela veckan var det fix inför studenten, klädslen skulle fixas färdig, skor o smycken fattades.
Student middag på fridhem men hela klassen och deras familjer
samt även våran ?bästa lärare? även kallad knasbollen!

Kvällen bestod av lite mat (enligt vissa) samt förvirrade föräldrar som blandade i hop allt!

  På onsdag o torsdag var vi i dalhem och byggde vagnen, dagarna blev långa, hårda, underhållanden och mycket annorlunda!

 Torsdagen raceade jag o pata hem vid kl 22 hungriga och fulla av färg (i alla fall jag!) det blev badande i lacknafta och så lite mat!

Kom inte i säng förrens halv 2, höll nämligen på att fixa studentpresenter till massor av kompisar, det tog ett bra tag!(inte så bra uppladdning inför den hårda morgondagen)


Balen

 
177633-62
(söndag den 3 Juni)


   Vilken dag, vilken kväll och vilka snyggingar!
177633-61

 Det blev en stressad morgon o sen en snabb bilfärd in till stan där adam med familj stod och vänta samt våran bil med chaufför, vilken fin bil asså! Sen blev det 100 bilder o i väg till säve, mingel på platsen, alla var jätte fina o vissa var svåra att känna igen!

 Till slut var vi på väg ner, blickarna var många och väntan lång plötsligt var vi nere och både min o adams släckt gjorde ett stort skrik när vi kom o tog fram varsi två kameror, klick klick,klick, träningsvärk i leeendet, nästan!

 I Almedalen sprang jag runt o var fotokvinna, och även på hotellet blev jag kallad fotografen av vissa vänner och stackars Adam blev lite trött på min bort springande, vart är hon nu!

 Mingel vid hotellet och sedan intag av platser för min och adams del blev det plats i vinter trädgården, där vi hamande på det bästa borde (bord 33)bland massor av vänner, vårat bord var laddat och skål låtarna var många och nya!


(hade gärna haft med alla mina 200bilder)
Senare blev det dans uppe i spegelsalen! Det blev mycket dansande under kvällen, speciellt kul var min o curres fight om Hampus, samt min dans med hampus som var absolut den farigaste av dem alla!  L Blick kommentar, felix galna dans, h proffs dans, tords bäst dans, johnnys cool dans m.f! sedan blev det hp och en jävligt underhållande resa hem med ?bartendern? som var villig att bjuda på tre rätters kl 4 på natten och gröt! 
 

Tiden går fort

(ligger som vanligt efter) (lördag den 2 juni)

Lillebror!

15 år.. vad tiden går fort, nu kommer han vara en av dom dära moppe dårarna som susar runt omkring över allt!

 Blev kalas på kvällen som höll på sent in på kvällen och efter det så gjorde systar min mitt hår till balen kl 1 var håret fixat!
 
177633-58

mösspåtagning 2 och xklassfest

(ligger efter som vanligt)
om man får chansen att uppleve ännu en mösspåtagning med 88or tar man ju självklart chansen, speciellt om det är donners mösspåtagning!

kvällen började med övertalning, för att få med challe jag o curre lycklades till slut o vi alla tre kom i väg!
först blev det förfest med curres kompisar efter ha hängt med dom ett tag drog vi i väg till ännu en förfest hos Hgrabbarna, det blev en x klassfest med nästan halva klassen från hejde(7 pers) + lite annat roligt folk. under kvällen diskuterades vilt minnen!

sen blev det en galen biltur ner till gute där massor av glada donner folk var!

Det blev en hejdundrande kväll men sköna lurningar som fyra snus från raoul och årets skönaste diss, M om fejk pengar!

fick sedan på vägen hem en vis efterföljare men tack vara Hj o några andra killar blev jag av med honom, Tack!

veckan som gick lika sanbbt som 1 dag

tiden bara rinner i väg, vårt tog mina sista skoldagar vägen..känns mycket lustigt att allt är över(mycket skönt också)

under veckan har jag äntligen blivit klar med alla skolarbeten o hunnit springa mycket på stan(balstress)

nu hoppas jag att jag har allt till balen..kläningen gick sönder här om dagen, men nu är den lagad o jag är laddad inför balen igen!

(måste bara tillägna en tanke till sass, stackarn som fick fel kläning hem, hoppas den också är fin vännen)

skall bli så kul att se alla fin klädda! tråkigt att varken P eller A kommer o kollar, envisa skall dom vara!