V.22

Efter en tuff vecka kan jag inte annat än säga Äntligeeen Fredag! Veckan börjat minst sagt dramatiskt lite som en dramafilm, det var på måndags eftermiddagen på jobbet som det hände, alla barnen var ute och njöt av sommarvärmen plötsligt dök polishelikoptern upp och cirkulerad runt oss i en 20min, telefonen ringde och det vissade sig att det skett ett beväpnat rån i närheten så alla var tvunga att gå in för att rånarna var ännu på frifot. med stress o orolighet fick vi snabb in barnen och lyckligtvsi blev det ingen rikigt dramafilm då vi slapp ogästvänliga besökare!

Resten av veckan har gått fort som vanligt, fick en fin avslutning i kväll då jag och fredrik drog till gärde för att träffa några av hans kompisar! Det blev åretspremiär i både bränboll och kubb, måste dock erkänna att premiären inte gick så bra men man kan ju hoppas att jag når min toppform tills kubb vm!
 
     



I Helgen är äntligen min älskling ledig hoppas på att det bli picknick med syrran och lukas på söndag och så självklart massor av annat roligt, men nu väntar sängen skall kanske pallra mig upp till täby  i morrn och träffa adam, vad gör man inte för att få träffa kära vänner!

Julia goes pepps!

Gick upp vid 12 i dag efter ha fått 12h sömn och en hel del timmar tillbaka från gårdagens sömn förlust! Angående gårdagen eller snarare i förrgår hölls guldtackornas årliga säsongsavslutningsfest och självklart var jag där! Redan vid 19 startade festen hemma hos sofie och som vanligt anlände jag julia sista av dom 10 bjudna vilket kasnke var lika bra då det bjöds på hela 5 boxar vin! Vi åt underbar thai mat, lyssnade på gamla skön musik och dansade så att grannen under kom för att klaga! Lyckligtvis kunde festen fortsätta hemma hos emma där även några av lagets pojkvänner var!



Där körde vi singstar och dansmatta och drack ännu mer och kl 4 på morgonen kände väl alla att det var dags att dra sig hemmåt efter 9h festade! Avslutningsvis lyckades jag även dra på mig ett nytt smeknamn som jag kommer få höra hela nästa säsnong.. pepps och anledningen vart helt o hållet vinets fel maria fick nämligen för sig att pepps persson var gotlänning och tycket i det passa mig perfekt!  Kan inte säga något annat än att guldtackorna vet hur man skall festa!  

Vinst eller förlust?



 

Äntligen var det lördag och julias planerade shoppingdag med planen att fynda massor gick helt åt skogen! Startade11.00 och kom hem vid 18.00 och det enda jag hittade var en t-shirt o dessa skor, vet dock inte ännu om jag skall behålla dem, vad tycker ni? Shoppingen blev en besvikelse men samtridigt en vinst för både plånboken och för bena!

På Söndagen var jag återigen ute på stan men av en trevligare orsak nämligen glassätning med luciana, på kvällen bjöd jag Fredrik på homemade två rättersmiddag och så var helgen över!  

Veckan som kommer är fullproppad med massor av trevligheter, blir sista träningen med laget vilket innebär match mot våra pojkvänner eller killkompisar, jadet blir besök av emy o hennes kompis och så skall jag träffa ela när hon mellanlandar i stockholm i från afrika äventyret! Sist men inte minst så skall jag på en "arbetsinervju" som hudterapeft!