That´s Cleas But who is that?

I måndags fick jag en överraskning när jag kom hem från jobbet!
När jag kom in genom dörren möttes jag av två fnittrande "små" killar i soffan (fredrik och salo).
Anledningen till allt detta märkte jag först inte trots den nästan stod framför mina ögon!
Så det fnissningarna och konstiga beetendet fortsatte tills jag insåg att...  

Fredrik hade skaffat ett "akvarium" med en liten söt röd fisk! Dagen därpå dök det upp ännu en till!
Så nu har vi husdjur väldigt sällskapliga sådana ;)




Fisken längst ner heter cleas och är döpt efter en av jordens skönaste gubbar, men den röda fisken ännu namnlös någon som  har ett förslag, ni kan se det som en tävling! Vinnaren får fin fina priser!

En kväll i februari!

Tänk att det redan är februari och att en hel månad av år 2010 redan gått! Hm.. Vad hände med alla nyårslöften som jag hade egentligen, okej jag ska kanske inte vara så hård mot mig själv 50% av dem allihopa har jag klarat av! Var tex vid  tandläkaren i går, hade tyvärr två hål vilket inte var helt kul för plånboken, förhoppningsvis lär man sig något av detta! Skulle egentligen gå o köpa träningkort i kväll men vädret ville tydligen inte släppa ut mig(snöstorm), men samtidigt när ska jag ha tid att gå dit jag har ju min innebandy också! 

I går drog jag fram gitarren kändes som om den inte varit i gång på ett år, så nu skall jag öva upp mig igen inför sommaren sena kvällar vid stranden kanske!!!


Förra veckan bodde både curre o challe här, mycket trevligt! Måndag tisdag onsdag var curre här o under helgen kom challe så det blev lite shopping som vanligt o så testning av ännu en indiskrestuarang, mums! testpatrullen fortsätter vid nästa besök!!

Men challe hur många stjärnor fick detta ställe egentligen?